Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En nem og lækker omgang aftensmad med kødstrimler, som vi steger sammen med rosenkål og peberfrugt og serverer med sprøde kartoffelbåde. Og rosenkålene har en størrelse, så de knapt så grøntsagstrænede nemt kan drible udenom dem..! God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramfrosne kartoffelbåde
- 500 gramrosenkål
- 1 stkrød peberfrugt
- 400 gramsvinekød i strimler
- 1 fedhvidløg
- 1 tskakaciehonning
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 225 grader varmluft og tilbered kartoffelbådene efter anvisningen på posen. Du kan også klikke på kokkehuen i ingredienslisten og lave dine egne fra bunden.2
Skyl rosenkålene, skær bunden fra og fjern de yderste blade. Skyl og rens peberfrugten og skær den i strimler. Steg nu rosenkål og peberfrugt på en pande med lidt olivenolie i ca. fem minutter.3
Tilsæt kødstrimler og lad dem stege med i 5-10 minutter inden servering, så kødet ikke bliver tørt. Tilsæt til sidst presset hvidløg og honning og smag til med salt og peber.4
Server kødstrimler og grøntsager sammen med de sprøde kartoffelbåde og valgfri dressing eller hjemmelavet purløgsdip som tilbehør. Klik på kokkehuen for at få opskriften på purløgsdippen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at pille de yderste blade af rosenkålene. De kan også blande dressingen, hvis du laver den fra bunden.
Du kan bruge både friske og frosne rosenkål. Bruger du den frosne udgave, skal de ikke ordnes men blot på panden. De skal dog have længere tid end de friske.