Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Bare rolig! Pølsemix behøver altså ikke at være den friturestegte udgave fra cafeteriaet i idrætshallen. Det er egentlig en slags fortolkning af den tyske klassiker currywurst og en god måde at bruge kogte kartofler på, hvis du har en håndfuld tilovers fra dagen før. Og så har vi suppleret med masser af gnavergrønt som tilbehør!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 500 gramkogte kartofler
- 400 gramgrillpølser
- 4 tskkarry
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 4 stksnackpeber
- ketchup
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær løgene i tern og kartoflerne og pølser i mindre stykker. Steg først løgene i lidt olivenolie på en stor pande i et par minutter. Tilsæt herefter kartofler og pølser og lad hele molevitten stege i 10-15 minutter - til kartofler og pølser har fået lidt kulør i kinderne!2
Rør undervejs og tilsæt til sidst karry og smag til med salt og peber.3
Imens pølser og kartofler snurrer på panden kan du fikse gnavergrønt. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave. Skyl og rens snackpeberne og skær dem i mundrette bidder.4
Server pølsemixen med ketchup, lidt ekstra karry som drys og gnavergrønt som tilbehør.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad din børn skære kartofler og pølser i mindre stykker - de kan også hjælp med at anrette gnavergrønt på et fad eller i små skåle.