Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
25 min
Spareribs er en vaskeægte amerikansk klassiker - og en virkelig god en af slagsen! Vi serverer dem med coleslaw og lækre selleri- og gulerodsfritter. Opskriften er med færdigkøbte spareribs. Men du kan også vælge at lave marinaden selv, hvis du klikker på kokkehuen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramfrosne rodfrugter
- 1500 gramfærdige spareribs
- olivenolie
- bagepapir
- alufolie
- Coleslaw
- 0.5 stkspidskål
- 100 gramradiser
- 2 dlcreme fraiche 18%
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskakaciehonning
- 1 spsksød sennep
- 1 tsksalt
- peber
- 1 stkøkologisk citron
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.2
Læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.3
Læg spareribsene på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Tilbered spareribsene efter anvisningen på pakken, eller følg vores nemme opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.4
Snit imens spidskålet i helt tynde strimler - enten med en kniv eller på et mandolinjern. Pas på fingrene! Skyl og skær radiserne i tynde skiver. Bland skyr, mayonnaise, akaciehonning og sød sennep sammen til en dressing og smag til med salt, peber og lidt citron. Vend sammen med spidskål og radiser.5
Server de lækre spareribs med rodfrugter og coleslaw.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til blande dressingen til coleslaw.
Vi har brugt creme fraiche 18 %, men du kan sagtens bruge en udgave med mindre fedt - eller bruge skyr.