Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Gårdsdagens køkkenarbejde giver dig en (næsten) fridag i køkkenet i dag! Du skal blot opvarme resterne fra i går og skære lidt gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra gullasch
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Kartoffelmosen kan evt. kommes i et ildfast fad og varmes op i ovnen. Er den for tør, så tilsæt lidt mælk eller madlavningsfløde og rør godt.2
Server den lækre gullasch med gulerødder og agurk skåret i stave som gnavergrønt.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gnavergrønt.
Har du ikke mos tilovers, kan du bare koge lidt ris eller pasta som tilbehør.