Hawaii kylling med ananas og ris - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hawaii kylling med ananas og ris - dag to

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Yay! Den nemmeste omgang aftensmad med rester fra i går, hvor der blot skal koges ris og majskolber, som skæres i mindre stykker. Drys med hakkede peanuts og vupti, så er der serveret. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens aftensmad i ovnen eller mikroovnen og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Bruger du friske majskolber, så fjern blade og hår, skyl kolberne og del dem i to. Bruger du den frosne udgave, skal de blot i det let saltede kogevand, som de er. Kog dem i 5-10 min. til de er gennemvarme.

3. Hak peanutsene fint med din yndlingskniv.

4. Server resterne af Hawaii-kyllingen med ris, majskolber og top med hakkede peanuts.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at befri majsene for blade og hår. De kan uden tvivl også sættes til at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre