Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Yay! Den nemmeste omgang aftensmad med rester fra i går, hvor der blot skal koges ris og majskolber, som skæres i mindre stykker. Drys med hakkede peanuts og vupti, så er der serveret. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra hawaii kylling
- 250 gramris
- 2 stkmajskolber
- 50 grampeanuts
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens aftensmad i ovnen eller mikroovnen og kog risene efter anvisningen på pakken.2
Bruger du friske majskolber, så fjern blade og hår, skyl kolberne og del dem i to. Bruger du den frosne udgave, skal de blot i det let saltede kogevand, som de er. Kog dem i 5-10 min. til de er gennemvarme.3
Hak peanutsene fint med din yndlingskniv.4
Server resterne af Hawaii-kyllingen med ris, majskolber og top med hakkede peanuts.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at befri majsene for blade og hår. De kan uden tvivl også sættes til at dække bord.