Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Hvis du synes, at gårdsdagens chicken tikka masala var nem, så kan du lave aftensmad i søvne i dag! Vi serverer resterne med lune pita- eller naanbrød, ris og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra tikka masala
- 4 stkpitabrød med fuldkorn
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis masalaen er blevet lidt for tør.2
Lun pita- eller naanbrød i ovnen eller på brødristeren, skær dem i mindre stykker og server sammen med den lækre tikka masala med ris og creme fraiche på toppen.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dække bord - helt efter eget hoved!
Er familien vild med kartofler kan du bare udskifte risen med kartofler. Husk blot at tilføje kartofler til indkøbslisten.