Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vores lækre mørbradgryde med chorizo smager ekstra godt på dag to. Og det allerbedste er, at du blot skal opvarme resterne fra i går og fikse gnavergrønt som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra mørbradgryde
- 300 gramgulerødder
- 200 gramfriske eller frosne ærter
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resten af mørbradgryden godt igennem på komfuret eller i mikroovnen.3
Skræl gulerødderne, skær dem i stave til gnavergrønt og tilbered ærterne, hvis du har valgt de frosne. Det gør du ved at koge ærterne i en gryde i ca. 2-3 minutter, til de er optøet.4
Servér mørbradgryden med de dampende varme ris og gulerødder og ærter.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Der er ikke så meget snittearbejde med en ret på dag to, men til gengæld kan ungerne dække et fint bord. De kan selvfølgelig også skrælle gulerødder og skære dem i stave.