Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
20 min
Det her er jo verdens bedste kombination af to retter - pizza og lasagne! Vi har brugt resterne fra gårsdagens bolognese som fyld mellem tortillapandekager, der er toppet med revet ost. Vi serverer den med gnavergrønt. Og vi har gjort aftensmaden ekstra nem, så ungerne kan få deres egen maddag - eller assistere mor og far i køkkenet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra bolognese
- 6 stkfuldkornstortillas
- 140 gramrevet ost
- 0.25 stkagurk
- 2 stksnackpeber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Lun bolognesen i en gryde.2
Læg en tortilla på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel et lag bolognese ovenpå og top med lidt revet ost. Læg nu endnu en tortilla ovenpå fyldet og tilføj et lag med bolognese og ost. Gentag processen, indtil du har brugt alle dine tortillas.3
Bag pizzalasagnen i ovnen i ca. 10-15 minutter - eller til den er gylden på toppen.4
Skyl agurk og snackpeber og skær dem i stave til gnavergrønt. Server som tilbehør til den lækre pizzalasagne.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at samle pizzalasagnen - det er lidt ligesom at bygge sandslot. De kan også skære agurken til gnavergrønt.