Pizzalasagne med oksekød og gnavergrønt - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizzalasagne med oksekød og gnavergrønt - dag to

I samarbejde med

3.6, Meget populær

Det her er jo verdens bedste kombination af to retter - pizza og lasagne! Vi har brugt resterne fra gårsdagens bolognese som fyld mellem tortillapandekager, der er toppet med revet ost. Vi serverer den med gnavergrønt. Og vi har gjort aftensmaden ekstra nem, så ungerne kan få deres egen maddag - eller assistere mor og far i køkkenet. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Lun bolognesen i en gryde.

2. Læg en tortilla på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel et lag bolognese ovenpå og top med lidt revet ost. Læg nu endnu en tortilla ovenpå fyldet og tilføj et lag med bolognese og ost. Gentag processen, indtil du har brugt alle dine tortillas.

3. Bag pizzalasagnen i ovnen i ca. 10-15 minutter - eller til den er gylden på toppen.

4. Skyl agurk og snackpeber og skær dem i stave til gnavergrønt. Server som tilbehør til den lækre pizzalasagne.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at samle pizzalasagnen - det er lidt ligesom at bygge sandslot. De kan også skære agurken til gnavergrønt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre