Spaghetti-roulade med skinke og ost - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Roulade-bund
  • 4 stkæg
  • 20 gramrevet ost
  • 0.5 tsksalt
  •  peber
  • 350 gramkogt spaghetti
  •  bagepapir
  • Fyld
  • 140 gramkogt skinke
  • 100 gramrevet ost
  • Topping
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 20 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder
  • 200 gramfrosne ærter
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spaghetti-roulade med skinke og ost - dag to

I samarbejde med

4.0, Meget populær

Det var en sand fornøjelse at servere denne spaghetti-roulade for vores egne unger - den var væk på rekordtid, og alle elskede den! Vi har brugt kogt spaghetti fra i går og fyldt rouladen med skinke, ost og toppet den med pizzasauce. Har du ikke kogt spaghetti tilovers, kan du blot koge ca. 250 gram tørret spaghetti (til fire personer) og overhælde med koldt vand efterfølgende. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Roulade-bund
  • 4 stkæg
  • 20 gramrevet ost
  • 0.5 tsksalt
  •  peber
  • 350 gramkogt spaghetti
  •  bagepapir
  • Fyld
  • 140 gramkogt skinke
  • 100 gramrevet ost
  • Topping
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 20 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder
  • 200 gramfrosne ærter

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Pisk æggene sammen med revet ost, salt og lidt peber. Tilsæt de kogte spaghettier og vend godt med æggeblandingen. Bred spaghettiblandingen ud i en firkant på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ca. 10-15 minutter - til æggene er stivnet.

3. Lad spaghettibunden ligge på bagepladen. Fordel nu skinken på spaghettibunden og drys med revet ost. Rul den sammen til en roulade - pas på, den er varm!

4. Giv de hakkede tomater og oreganoen en tur med en stavblender og smag til med lidt salt og peber, så har du en nem tomatsauce.

5. Top med tomatsauce og revet ost. (Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt saucen, så du kan servere resten i en skål ved servering). Bag den i 10-15 minutter, til osten er gylden.

6. Imens rouladen bager, skræller du gulerødderne og skærer dem i stave til gnavergrønt. Tilbered ærterne som anvist på posen.

7. Server pastarouladen med grøntsagerne som tilbehør.

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æg og ud piske det sammen med revet ost og pasta. De kan også fordele det hele på bagepladen og herefter fordele skinke, revet ost og rulle den sammen. Selvfølgelig kan de også skrælle gulerødderne til gnavergrønt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre