Spicy fiskefrikadeller med kartofler, råkost og dilddressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.50 spskrød karrypasta
  • 400 gramfiskefars
  • 0.5 stkspidskål
  • 100 gramgulerødder
  • 2 stkappelsin
  • 50 grammandler
  • 1 pottedild
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spicy fiskefrikadeller med kartofler, råkost og dilddressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

De lækreste fiskedeller, der har fået et skud ekstra smag fra rød karrypasta. Vi har serveret de sprøde fiskedeller med kogte kartofler, råkost og en nem dilddressing. Har du spidskål tilovers, kan du bruge til en sprød salat i løbet af ugen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.50 spskrød karrypasta
  • 400 gramfiskefars
  • 0.5 stkspidskål
  • 100 gramgulerødder
  • 2 stkappelsin
  • 50 grammandler
  • 1 pottedild
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og rens kartoflerne og kog dem i letsaltet vand.

2. Rør halvdelen af den røde karrypasta i fiskefarsen. Steg en lille prøvedelle i olivenolie på en pande og tjek om krydringen er, som den skal være. Tilsæt evt. mere karrypasta. Steg frikadellerne til de er sprøde og smukt gyldne.

3. Snit spidskålet og riv gulerødderne på et rivejern. Skær skrællen af appelsinerne og skær kødet i mindre stykker. Hak mandlerne og vend det hele sammen til en lækker salat med lidt olivenolie, salt og peber.

4. Bland skyllet og hakket dild sammen med cremefraiche og smag til med salt og peber.

5. Server fiskedellerne sammen med dampende varme kartofler, råkost og dilddressing. Velbekomme.

Tip

Opgaver til de mindste børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartoflerne og komme dem i en gryde med salt og vand. Lad også ungerne skrælle gulerødderne og rive dem på et rivejern.

Ekstra smag: Kom ekstra rød karrypasta i farsen og server evt. også med remo og koriander på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre