Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her får du opskriften på helt klassiske og mega lækre amerikanske sliders - eller på dansk: Miniburgere! Du kan købe brødene færdige eller prøve vores mega lækre opskrift, hvis du har lidt ekstra tid. Bare klik på kokkehuen i ingredienslisten!
Portioner
Ingredienser
- 4 stktomater
- 1 stkrødløg eller alm. løg
- salat efter eget valg
- 500 gramhakket oksekød
- ost i skiver
- 8 stksmå burgerboller
- mayonnaise
- ketchup
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft - eller tænd for grillen, hvis vejret er til det. Vask tomaterne og skær dem i skiver. Skær rødløget i ringe. Vask salaten og riv den i grove stykker.2
Form små bøffer af kødet og krydr med salt og peber. Steg bøfferne på grill eller pande til de er, som du bedst kan lide dem. Til dem, der kan lide ost i deres burgere, kan du lægge en skive ost på hver bøf, lige inden du tager dem af panden. Så når osten at smelte og blive ekstra lækker!3
Lun bollerne i ovnen eller på grillen og stil dem på bordet sammen med det øvrige tilbehør i små skåle.4
Lad familien sammensætte deres yndlingssliders - og SÅ skal der gabes højt. Velbekomme!Tip
Opskriften her er lavet som sliders - altså miniburgere. Men hvis du hellere vil kaste dig over en fuldvoksen burger laver du selvfølgelig bare bøfferne lidt større og køber (eller laver) store burgerboller.
Og apropos burgerboller, så skal du altså prøve vores mega gode opskrift på ægte amerikanske brioche-burgerboller. Indrømmet: De er til den syndige side - blottet for fuldkorn og fyldt med smør og hvidt hvedemel - men vi lover, at de er det hele værd, hvis du har tid til overs. Men vi har selvfølgelig også en lækker opskrift på burgerboller med fuldkorn, hvis det er!