Max 15 min.: Nem pasta med tomatsauce, chorizo og parmesan

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 160 gramchorizo- eller anden pølse
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 2 dlvand
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 spsktimian
  • 400 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Nem pasta med tomatsauce, chorizo og parmesan

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Mad på 15 minutter er virkelig genialt på de dage, hvor der skal ekstra hurtig mad på bordet. Her har vi lavet en lynhurtig pasta med tomatsovs med ristede chorizostykker og cherrytomater, som vi topper med parmesanost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 160 gramchorizo- eller anden pølse
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 2 dlvand
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 spsktimian
  • 400 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Begynd med at skære chorizoen i mindre stykker. Steg det sprødt på en pande i lidt olivenolie. Imens chorizoen steger, tilbereder du pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Og så tilbage til panden med chorizoen! Tilsæt tomatsaucen, hæld vand i glasset med pizzasauce og ryst det, så du får alt med og tilsæt også dette i saucen. Halvér de skyllede tomater og tilsæt dem i sovsen. Lad saucen småsimre et par minutter og smag til med salt og peber og evt. lidt oregano, timian eller andre krydderier, hvis du har dem på lager.

3. Skræl gulerødder, skyl agurkerne og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

4. Server pastaen med den hurtige tomatsauce og top med parmesanost. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære chorizoen i mundrette bidder, røre i saucen og smage til. De kan også skylle og halvere tomaterne, skrælle gulerødder og skære agurk i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre