Æg, skinkesalat og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Æg, skinkesalat og snacks

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Læg salat på en skive sandwichbrød, top med skinkesalat og skær i to trekanter, som du lægger sammen. Smør rugbrødet med friskost, top med salat og et hårdkogt æg i skiver.

2. Skær ost i stave. Hæld yoghurt i en tætsluttende beholder med låg og vedlæg drys i en seperat beholder. Husk ske!

3. Skær æblet i både (smør det evt. med lidt citron, så det ikke bliver brunt) og læg peanutbutterdip ved i en tætsluttende beholder med låg.

4. Velbekomme!

Tip

Du kan bruge lige det drys til yoghurten, som du har lyst til - og som du har på lager i køkkenet. Men har du lidt rugbrød tilovers, så prøv opskriften på Mambenos rugbrødsknas. Det er hurtigt at lave og super lækkert! Klik på den lille kokkehue ud for "drys", så får du opskriften og kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre