Æggekage med kartofler. Hertil sprød salat og ristet rugbrød.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramkartofler
  • 7 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 1 stkløg
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 150 grammini mozzarella
  • 4 skiverugbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Æggekage med kartofler. Hertil sprød salat og ristet rugbrød.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker æggekage med kartofler, serveret med sprød salat med tomat, agurk og mozzarella. Hertil ristet rugbrød som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramkartofler
  • 7 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 1 stkløg
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 150 grammini mozzarella
  • 4 skiverugbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Imens kartoflerne koger: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Pil skrællen af løget og hak det fint.

4. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits de hakkede løg i et par minutter. Tilsæt kartofler og æggemasse. Steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne.

5. Imens æggekagen steger: Skyl tomater og agurk.

6. Bag æggekagen færdig i ovnen i ca. 15 minutter til den er fast.

7. Skyl og skær tomater og agurk ud efter eget ønske og vend sammen med den færdigsnittede salat, mozzarella, olivenolie, salt og peber.

8. Rist rugbrødsskiverne på en brødrister eller i ovnen.

9. Server æggekagen med den sprøde salat og ristet rugbrød. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske æggemassen sammen og skylle tomater og agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre