Æggekage med svampe og spinat. Hertil ristet rugbrød og pesto.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramsvampemix
  • 1 stkrødløg
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 10 stkæg
  • 6 skiverugbrød
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Æggekage med svampe og spinat. Hertil ristet rugbrød og pesto.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker æggekage, der er særligt god i efterårsmånederne. Æggekagen er med ristede svampe, rødløg og spinat. Serveret med rugbrød og pesto som tilbehør. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramsvampemix
  • 1 stkrødløg
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 10 stkæg
  • 6 skiverugbrød
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

2. Rens og skyl svampene og skær dem i mindre stykker. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Skyl spinaten.

3. Varm en pande der kan tåle at komme i ovnen op med olivenolie og steg svampene hårdt. Tilsæt rødløget og svits det hele i ca. 5 min. Tilsæt spinaten og rør til den falder sammen.

4. Imens svampe, løg og spinat steger: Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt og peber.

5. Hæld æggemassen ovenpå svampene, rødløget og spinaten og steg til æggekagen sætter sig lidt i siderne. Sæt herefter panden i ovnen og bag æggekagen i ca. 10 min.

6. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.

7. Server æggekagen sammen med ristet rugbrød og pesto. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske æggene sammen med salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre