Æggekage med svampe og spinat. Hertil ristet rugbrød og pesto.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramsvampemix
  • 1 stkrødløg
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 10 stkæg
  • 6 skiverugbrød
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker æggekage, der er særligt god i efterårsmånederne. Æggekagen er med ristede svampe, rødløg og spinat. Serveret med rugbrød og pesto som tilbehør. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

2. Rens og skyl svampene og skær dem i mindre stykker. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Skyl spinaten.

3. Varm en pande der kan tåle at komme i ovnen op med olivenolie og steg svampene hårdt. Tilsæt rødløget og svits det hele i ca. 5 min. Tilsæt spinaten og rør til den falder sammen.

4. Imens svampe, løg og spinat steger: Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt og peber.

5. Hæld æggemassen ovenpå svampene, rødløget og spinaten og steg til æggekagen sætter sig lidt i siderne. Sæt herefter panden i ovnen og bag æggekagen i ca. 10 min.

6. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.

7. Server æggekagen sammen med ristet rugbrød og pesto. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske æggene sammen med salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre