Æggemad, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat og hårdkogte æg i skiver. Top med lidt mayo og måske lidt grønt, hvis du har det på lager, og ungerne er til det. Kom evt. mayonnaisen i en lille bøtte med tætsluttende låg. Så kan ungerne selv toppe maden, når det er spisetid, og madpakken bliver ikke smattet. Husk en lille ske.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat, spegepølse og skyllet tomat i skiver. Er ungerne til det, kan du også drysse tomaterne med lidt purløg eller lignende.

3. Pak lidt skyllet peberfrugt i madkassen sammen med skyllede vindruer og knækbrød med figenpålæg som snacks til faldende blodsukker i løbet af dagen.

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre