Æggewrap, avocado og snacks

Ingredienser

  •  æg
  •  parma- eller serranoskinke
  •  salat efter eget valg
  •  gul peberfrugt
  •  rød peberfrugt
  •  rugbrød
  •  friskost
  •  avocado
  •  citron
  •  radiser
  •  gulerødder
  •  melon- f.eks. cantaloup
  •  mozzarella
  •  træspyd
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Æggewrap, avocado og snacks

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  æg
  •  parma- eller serranoskinke
  •  salat efter eget valg
  •  gul peberfrugt
  •  rød peberfrugt
  •  rugbrød
  •  friskost
  •  avocado
  •  citron
  •  radiser
  •  gulerødder
  •  melon- f.eks. cantaloup
  •  mozzarella
  •  træspyd
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Pisk et æg eller to sammen i en skål og krydr med lidt salt og peber. Hæld æggeblandingen på en pande med lidt olivenolie og steg den som en pandekage, til den er stivnet. Lad være med et vende den. Lad den køle lidt af på et stykke bagepapir og fyld den med skinke, skyllet salat og renset og vasket peberfrugt i skiver. Eller brug det fyld, du bedst kan lide. Rul sammen med bagepapir omkring, ligesom en kebab, og del i to med en skarp kniv.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med avocado i skiver. Dryp evt. med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun i madpakken.

3. Pak lidt skyllede radiser i madkassen sammen med en håndfuld skrællede gulerødder. Lav små spyd med en kombination af melon og mozzarella. Hvis du er fuld af overskud, kan du lave små kugler af melonkødet med et såkaldt parisiennejern (det lyder finere, end det er. Det fås i de fleste isenkrambutikker)- og købe mozzarella i kugler i supermarkedet. Men det smager altså af det samme, hvis du blot skærer melon og mozzarella i tern!

4. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre