Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vi tager forskud på Mortens aften og serverer lækre andebryster med brun sauce, søde pommes frites og en lækker pæresalat med mozzarella og ristede solsikkekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkandebryst
- 800 gramsweet potato fritter
- færdiglavet brun sauce
- 40 gramsolsikkekerner
- 125 gramfriske spinatblade
- 1 kuglemozzarella
- 3 stkpære
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Rids fedtet på andebrysterne, krydr med salt og peber og læg dem på en kold pande, der kan tåle at komme i ovnen. Lad andebrystet stege i ca. syv minutter på skindsiden og herefter tre minutter på den anden side. Gør imens fritterne klar.3
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.4
Sæt andebrysterne i ovnen, mens de stadig ligger på panden. Lad dem stege videre i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er svagt rosa i midten. Lad dem trække utildækket på et spækbræt.5
Lun den færdiglavede brune sauce i enten mikroovnen eller i en gryde.6
Rist solsikkekernerne på en tør pande til de bliver lysebrune. Køl dem af på en tallerken. Skyl spinaten godt. Skyl pærerne og skær dem i tern. Riv mozzarellaen i mindre stykker. Bland spinaten med pærerne, solsikkekerner, mozzarella og top med valgfri dressing.7
Server anden i skiver sammen med pommes frites, sauce og pæresalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pærerne i tern.