Arabiske frikadeller med bønnehumus og bulgursalat - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Frikadeller
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 tskrød karrypasta
  • 2 spskspidskommen
  • 2 stkæg
  • 0.5 pottepersille
  • 700 gramhakket oksekød
  • 25 gramrasp
  • 2 tsksalt
  •  olivenolie
  • Bulgursalat
  • 250 grambulgur
  • 0.5 pottepersille
  • 0.5 pottefrisk eller tørret mynte
  • 0.5 stkagurk
  • 5 stkradiser
  • 0.5 stkmelon
  • 3 stktomater
  • 50 gramsorte oliven
  • 1 dlskyr eller creme fraiche
  •  hummus
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Arabiske frikadeller med bønnehumus og bulgursalat - til to dage

I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

De her arabiske frikadeller er super lækre - med hakket oksekød og lækre krydderier. Vi serverer dem med bulgursalat og hummus. Du kan lave din egen, hvis du trykker på kokkehuen i ingredienslisten. Husk at gemme halvdelen af frikadellerne til i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Frikadeller
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 tskrød karrypasta
  • 2 spskspidskommen
  • 2 stkæg
  • 0.5 pottepersille
  • 700 gramhakket oksekød
  • 25 gramrasp
  • 2 tsksalt
  •  olivenolie
  • Bulgursalat
  • 250 grambulgur
  • 0.5 pottepersille
  • 0.5 pottefrisk eller tørret mynte
  • 0.5 stkagurk
  • 5 stkradiser
  • 0.5 stkmelon
  • 3 stktomater
  • 50 gramsorte oliven
  • 1 dlskyr eller creme fraiche
  •  hummus
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken, overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

2. Kom løg, hvidløg, karrypasta, spidskommen, æg og skyllet persille i en minihakker eller foodprocessor og giv det en snurretur, til blandingen er finthakket. Rør løgblandingen sammen med hakket oksekød, rasp og salt.

3. Rør det hele godt sammen, til du har en fast fars. Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis farsen er for fugtig og et æg, hvis den mangler lidt stivelse. Steg en lille prøvedelle for at smage til.

4. Steg frikadellerne i lidt olie, til de er gyldne.

5. Hak skyllet persille og mynte til salaten fint i en minihakker eller foodprocessor - eller brug din yndlingskniv! Skyl og skær agurk, radiser, melon og tomater i tern. Bland det hele sammen med bulgur, sorte oliven og valgfri dressing.

6. Server dellerne sammen med den lækre bulgursalat, creme fraiche og hummus som dyppelse.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melon, tomater og radiser og blande salaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

Arabiske frikadeller med bønnehumus og bulgursalat - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Frikadeller
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 tskrød karrypasta
  • 2 spskspidskommen
  • 2 stkæg
  • 0.5 pottepersille
  • 700 gramhakket oksekød
  • 25 gramrasp
  • 2 tsksalt
  •  olivenolie
  • Bulgursalat
  • 250 grambulgur
  • 0.5 pottepersille
  • 0.5 pottefrisk eller tørret mynte
  • 0.5 stkagurk
  • 5 stkradiser
  • 0.5 stkmelon
  • 3 stktomater
  • 50 gramsorte oliven
  • 1 dlskyr eller creme fraiche
  •  hummus
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Arabiske frikadeller med bønnehumus og bulgursalat - til to dage

I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

De her arabiske frikadeller er super lækre - med hakket oksekød og lækre krydderier. Vi serverer dem med bulgursalat og hummus. Du kan lave din egen, hvis du trykker på kokkehuen i ingredienslisten. Husk at gemme halvdelen af frikadellerne til i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Frikadeller
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 tskrød karrypasta
  • 2 spskspidskommen
  • 2 stkæg
  • 0.5 pottepersille
  • 700 gramhakket oksekød
  • 25 gramrasp
  • 2 tsksalt
  •  olivenolie
  • Bulgursalat
  • 250 grambulgur
  • 0.5 pottepersille
  • 0.5 pottefrisk eller tørret mynte
  • 0.5 stkagurk
  • 5 stkradiser
  • 0.5 stkmelon
  • 3 stktomater
  • 50 gramsorte oliven
  • 1 dlskyr eller creme fraiche
  •  hummus
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken, overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

2. Kom løg, hvidløg, karrypasta, spidskommen, æg og skyllet persille i en minihakker eller foodprocessor og giv det en snurretur, til blandingen er finthakket. Rør løgblandingen sammen med hakket oksekød, rasp og salt.

3. Rør det hele godt sammen, til du har en fast fars. Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis farsen er for fugtig og et æg, hvis den mangler lidt stivelse. Steg en lille prøvedelle for at smage til.

4. Steg frikadellerne i lidt olie, til de er gyldne.

5. Hak skyllet persille og mynte til salaten fint i en minihakker eller foodprocessor - eller brug din yndlingskniv! Skyl og skær agurk, radiser, melon og tomater i tern. Bland det hele sammen med bulgur, sorte oliven og valgfri dressing.

6. Server dellerne sammen med den lækre bulgursalat, creme fraiche og hummus som dyppelse.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melon, tomater og radiser og blande salaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre