Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lækre fiskedeller rørt af en færdig fiskefars og peppet op med hakkede koriander, friskrevet limeskal og hvidløg. Serveret med en lækker råkost med gulerødder, spidskål, æbler, peanuts og limesaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 gramlammefjordskartofler
- 0.5 pottefriske koriander
- 1 stklime
- 400 gramfiskefars
- 1 fedhvidløg
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkæbler
- 2 stkforårsløg
- 175 gramrevne gulerødder
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Hak koriander fint. Skyl limen og riv skallen på den fine side af et rivejern. Gem limen til salaten.3
Rør fiskefarsen sammen med koriander, limeskal og presset hvidløg.4
Varm en pande op med olivenolie og steg en lille prøvedelle for at smage til. Form fiskedellerne med en ske i håndfladen. Steg fiskedellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.5
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl æbler og forårsløg. Skær æblerne i små tern og forårsløgene i tynde skiver.6
Vend spidskål, æble, forårsløg, revne gulerødder og peanuts sammen med limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.7
Server de asiatiske fiskedeller med råkost og kartofler - og evt. sød chili, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æbler og forårsløg.
Ekstra smag: Vend råkosten med lidt sød chilisauce.