Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker og cremet aspargessuppe lavet med asparges på dåse, kartofler på glas og cremefine. Du kan også bruge kartofler, du selv skræller, hvis du har lidt tid tilovers. Så skal de blot koge med lidt længere. Vi serverer suppen med ristede pinjekerner og pizza-twisters smurt med pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 425 gramkartofler på glas
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 400 grampizzadej
- 130 gramgrøn pesto
- 2 dåsehvide aspargessnitter
- 2.5 dlcremefine 15%
- 25 grampinjekerner
- 0.5 dlolivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og skær det i grove stykker.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og kartofler. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.3
Imens suppen simrer: Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fold pizzadejen ud og smør den ene halvdel (vertikalt) med pesto - gem halvdelen af pestoen til topping. Fold den anden halvdel henover.4
Skær dejen i strimler á ca. 2 cm tykkelse og sno dem. Læg pesto-twisterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag pesto-twisterne i ovnen i ca. 12 min.5
Hæld væden fra aspargesene og tilsæt dem sammen med cremefine til suppen. Lad suppen simre i ca. 5 min. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.6
Rist pinjekernerne på en tør pande og rør resten af pestoen op med olivenolie.7
Server suppen i skåle, top med pesto og ristede pinjekerne og pesto-twisters som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smøre pesto på pizzadejen.