Avocado, pizzasnegl og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse!

FremgangsmĂĽde

1. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med avocado og tomat i skiver. Dryp evt. med lidt citronsaft - sü undgür du, at avocadoen bliver brun i madpakken.

2. Pak skyllet agurk i stave i madkassen sammen med en pizzasnegl, en skyllet fersken og en valgfri snack til faldende blodsukker i løbet af dagen.

3. Velbekomme!

Tip

Vi har brugt snacks fra Mambenos SnackBox som eksempel pü snacks i madpakken. Husk dog generelt at vÌre opmÌrksom pü, hvor meget sukker dit barn indtager i løbet af en dag, ogsü selvom der er tale om naturligt forekommende frugtsukker. Du kan lÌse Fødevarestyrelsens officielle anbefalinger om indtag af sukker for børn og voksne lige her.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre