Bagekartoffel med lynhurtig pulled chicken og gulerodssalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Bagte kartofler med fyld smager virkelig godt! Her har vi lavet en udgave med lynhurtig pulled chicken og krydderurtedressing, som vi serverer med en saftig gulerodssalat med appelsin. Vi har brugt stegt kyllingefilet fra gårsdagens pastaret. Har du ikke kylling tilovers, steger du blot et par fileter til lejligheden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Vask og skrub kartoflerne grundigt og prik dem fem gange hver med en gaffel. Læg kartoflerne på en tallerken og giv dem i 10-15 minutter i mikroovnen på fuld effekt. Vend dem og giv dem 10-15 minutter på den anden side - også ved fuld effekt.

2. Husk at mikroovne og kartofler er meget forskellige. Hold derfor øje med kartoflerne undervejs og stik i dem med en gaffel for at mærke, om de er bløde hele vejen igennem.

3. Vær opmærksom på, at tilberedningstiden bliver længere, jo flere kartofler du laver ad gangen. Hvis du ikke har en mikroovn, kan du også bage dem i ca. 40-50 minutter i ovnen på ca. 220 grader varmluft.

4. Riv det stegte kyllingekød i strimler med en gaffel. Steg det hurtigt på en pande sammen med olivenolie og barbequemarinaden. Smag til med salt, peber og evt. mere marinade.

5. Skræl gulerødder og appelsin. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, skær appelsinerne i mindre stykker og bland begge dele sammen.

6. Skær et kryds i de færdigbagte kartofler og fyld dem med kylling og krydderurtedressing og server med gulerodsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive gulerødder og skære appelsinerne i stykker. De kan også smage kyllingeblandingen til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre