Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
10 min
Vi har lavet en virkelig lækker pastaret med cremet peberfrugtsovs med frisk basilikum, stegt kylling og spaghetti. Vi serverer hele herligheden med gulerødder og cherrytomater. Opskriften er beregnet til to dage, så halvdelen af kyllingefileterne skal bruges til lækre bagte kartofler med pulled chicken i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 900 gramkyllingefilet
- 0.5 dlvand
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 fedhvidløg
- 1 pottefrisk basilikum
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 400 gramgulerødder
- 15 stkcherrytomater
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Brun kødet af i lidt olivenolie på en pande på begge sider. Krydr med salt og peber. Hvis fileterne er meget tykke, kan du skære dem igennem på tværs. Læg dem i et ildfast fad med vand i bunden.3
Bag fileterne færdige i ovnen i 20-30 minutter, til de er gennemstegte. Tag halvdelen fra til i morgen.4
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.5
Skær imens peberfrugten i små tern og hak hvidløget fint. Hak halvdelen af basilikum og gem resten til pynt.6
Steg peberfrugterne i en gryde med en sjat olivenolie. Tilsæt hvidløg, hakket basilikum og steg videre i et par minutter. Tilsæt fløde og bouillon og lad det simre et par minutter. Smag til med salt og peber.7
Skræl og skær gulerødderne i stave og skyl cherrytomaterne.8
Anret pastaen i dybe tallerkener, top med kylling og sauce og pynt med lidt basilikum på toppen. Server gulerødder og cherrytomater som tilbehør.9
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skylle og skære peberfrugterne i tern. De kan også hjælpe med at smage saucen til.