Bagels med røget laks, grønt og karrydressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkbagels med fuldkorn
  • 100 grambacon i skiver
  • 4 stktomater
  • 1/2 stkagurk
  •  salat efter eget valg
  • 300 gramgulerødder*
  • 200 gramrøget laks
  •  karrymayo eller anden dressing
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Bagels er virkelig lækre som alternativ til burgere og klassiske sandwich. Bagels er kogt i vand, før de bages. Det giver dem en vildt lækker og lidt mere "sej" konsistens. Og så kan du få bagels med et utal at topping. Vælg den version, du bedst kan lide, eller prøv at bage dine egne. Her har vi fyldt bagelsene med røget laks og masser af grønt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm bagelsene i ovnen efter anvisningen på pakken. Steg baconen sprød på en pande uden fedtstof.

2. Skyl tomater og agurk og skær begge dele i skiver. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt. Stil bagels, bacon, laks og det øvrige tilbehør på bordet i små skåle og fade.

3. Lad familien sammensætte deres egen yndlingsbagel - og så må der gabes!

4. Velbekomme :o)

Tip

Vi har beregnet en bagel pr. person. Hvis dine bagels er små, eller I er ekstra sultne, så husk at justere indkøblisten og tilføj evt. lidt mere gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre