Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Bagels er virkelig lækre som alternativ til burgere og klassiske sandwich. Bagels er kogt i vand, før de bages. Det giver dem en vildt lækker og lidt mere "sej" konsistens. Og så kan du få bagels med et utal at topping. Vælg den version, du bedst kan lide, eller prøv at bage dine egne. Her har vi fyldt bagelsene med røget laks og masser af grønt. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 4 stkbagels med fuldkorn
- 100 grambacon i skiver
- 4 stktomater
- 1/2 stkagurk
- salat efter eget valg
- 300 gramgulerødder
- 200 gramrøget laks
- karrymayo eller anden dressing
Fremgangsmåde
1
Opvarm bagelsene i ovnen efter anvisningen på pakken. Steg baconen sprød på en pande uden fedtstof.2
Skyl tomater og agurk og skær begge dele i skiver. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt. Stil bagels, bacon, laks og det øvrige tilbehør på bordet i små skåle og fade.3
Lad familien sammensætte deres egen yndlingsbagel - og så må der gabes!4
Velbekomme :o)Tip
Vi har beregnet en bagel pr. person. Hvis dine bagels er små, eller I er ekstra sultne, så husk at justere indkøblisten og tilføj evt. lidt mere gnavergrønt.