Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
30 min
En nem opskrift på lækker bagt pasta med hakket oksekød, gulerødder, majs og mornaysauce - toppet med mozzarella. Bemærk at retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 800 gramhakket oksekød
- 300 gramgulerødder
- 140 gramløse majs
- 0.5 spsktørret oregano
- 2 dåsehakkede tomater
- 0.5 dlketchup
- 3 dlmornaysauce
- 1 kuglemozzarella
- 25 gramrasp
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.2
Hak løg og hvidløg fint. Svits dem i et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt oksekødet og brun det godt af. Krydr med lidt salt og peber.3
Skræl imens gulerødderne og skær dem i tern. Hæld vandet fra majsene og tilsæt både gulerødder, majs, oregano, hakkede tomater og tomatketchup til kødet. Lad det simre i ca. fem minutter og smag til med salt og peber.4
Fordel pastaen i et ovnfast fad og vend den sammen med mornaysaucen. Fordel kødet ovenpå pastaen og top med mozzarella og rasp.5
Bag pastafadet i ca. 30 minutter i ovnen, til det er smukt gylden på toppen.6
Velbekomme!Tip
Har du mornaysauce tilovers, kan du fryse det ned i en bøtte med tætsluttende låg. Så har du til næste gang!