Bagt pasta med oksekød og mozzarella - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 800 gramhakket oksekød
  • 300 gramgulerødder
  • 140 gramløse majs
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 0.5 dlketchup
  • 3 dlmornaysauce
  • 1 kuglemozzarella
  • 25 gramrasp
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bagt pasta med oksekød og mozzarella - til to dage

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En nem opskrift på lækker bagt pasta med hakket oksekød, gulerødder, majs og mornaysauce - toppet med mozzarella. Bemærk at retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 800 gramhakket oksekød
  • 300 gramgulerødder
  • 140 gramløse majs
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 0.5 dlketchup
  • 3 dlmornaysauce
  • 1 kuglemozzarella
  • 25 gramrasp
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.

2. Hak løg og hvidløg fint. Svits dem i et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt oksekødet og brun det godt af. Krydr med lidt salt og peber.

3. Skræl imens gulerødderne og skær dem i tern. Hæld vandet fra majsene og tilsæt både gulerødder, majs, oregano, hakkede tomater og tomatketchup til kødet. Lad det simre i ca. fem minutter og smag til med salt og peber.

4. Fordel pastaen i et ovnfast fad og vend den sammen med mornaysaucen. Fordel kødet ovenpå pastaen og top med mozzarella og rasp.

5. Bag pastafadet i ca. 30 minutter i ovnen, til det er smukt gylden på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Har du mornaysauce tilovers, kan du fryse det ned i en bøtte med tætsluttende låg. Så har du til næste gang!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre