Bagt pasta med oksekød og mozzarella

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 800 gramhakket oksekød
  • 300 gramgulerødder*
  • 140 gramløse majs
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 0.5 dlketchup
  • 3 dlmornaysauce
  • 1 kuglemozzarella
  • 25 gramrasp
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem opskrift på lækker bagt pasta med hakket oksekød, gulerødder, majs og mornaysauce - toppet med mozzarella. Bemærk at retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.

2. Hak løg og hvidløg fint. Svits dem i et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt oksekødet og brun det godt af. Krydr med lidt salt og peber.

3. Skræl imens gulerødderne og skær dem i tern. Hæld vandet fra majsene og tilsæt både gulerødder, majs, oregano, hakkede tomater og tomatketchup til kødet. Lad det simre i ca. fem minutter og smag til med salt og peber.

4. Fordel pastaen i et ovnfast fad og vend den sammen med mornaysaucen. Fordel kødet ovenpå pastaen og top med mozzarella og rasp.

5. Bag pastafadet i ca. 30 minutter i ovnen, til det er smukt gylden på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Har du mornaysauce tilovers, kan du fryse det ned i en bøtte med tætsluttende låg. Så har du til næste gang!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre