Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre kyllingespyd, der er marineret i en hjemmerørt barbecuemarinade og serveret med ovnstegte kartofler og en nem salat med spæd spinat.
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 400 gramsøde kartofler
- 0.5 spsktørret timian
- 1 dlketchup
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spskpaprika
- 450 gramkyllingefilet
- 1 stkhjertesalat
- 250 gramgulerødder
- 35 gramspæde spinatblade
- 50 grammandler
- olivenolie
- eddike
- salt
- peber
- grillspyd
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kom kartoflerne op i et ovnfast fad og vend dem i olivenolie, timian, salt og peber. Bag kartofler i ovnen i ca. 25 min.3
Rør ketchup, presset hvidløg og paprika sammen. Skær kyllingefileterne i mindre stykker, vend dem i marinaden og kom dem på grillspyd. Steg kyllingespydene i ovnen eller på grillen.4
Hak skyllet hjertesalat fint, skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Vend hjertesalat, skyllet spinat og revne gulerødder sammen med olivenolie, eddike, salt og peber. Top med hakkede mandler.5
Server marinerede kyllingespyd med ovnbagte kartofler og sprød salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kyllingen i marinaden.