Big tasty burger med bacon, persillemayo og rodfrugtfritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  •  salat efter eget valg
  • 4 stktomater
  • 1 stkløg
  • 0.5 pottepersille
  • 4 spskmayonnaise
  • 150 grambacon i skiver
  • 500 gramhakket oksekød
  •  cheddar eller anden ost
  • 4 stkburgerboller
  •  agurkesalat
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

SÅ er der dømt hygge! Her får du opskriften på en virkelig lækker og saftig burger med bøf, bacon, ost, persillemayo og alt det klassiske fyld. Vi serverer den med sprøde rodfrugtfritter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olie og bag dem i ca. 25 minutter.

2. Skyl salaten. Vask tomaterne og skær dem i skiver. Skær løget i ringe. Hak skyllet persille fint og bland med mayo.

3. Læg baconen på en tør pande og tænd for varmen. Steg baconen til den er sprød og gylden. Læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

4. Form bøffer af kødet, krydr med salt og peber og steg dem på panden eller grillen, til de er, som du bedst kan lide dem.

5. Lige inden du tager bøfferne af panden, lægger du en skive ost på hver bøf. Så når den at smelte en smule og blive blød og lækker. Husk, at oksekød godt må være rosa - så får du en god og saftig bøf.

6. Lun bollerne i ovnen og stil alt på bordet på små fade og i skåle og lad børn og voksne samle lige præcist den burger, de bedst kan lide. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn blande persillemayoen. De kan også skære tomater i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre