Biksemad med medister, spejlæg og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Biksemad med medister, spejlæg og salat - dag to

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Rester fra medister er perfekt i biksemad, som vi selvfølgelig serverer med spejlæg og ketchup. Hertil en sprød kålsalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær kartoflerne i mindre stykker. Skræl og skær løgene i tern. Steg løgene i lidt olivenolie i en dyb pande til de er blanke. Tilsæt kartoflerne og vend dem forsigtigt undervejs.

2. Skær medisteren i skiver og tilsæt dem til løg og kartofler. Krydr med salt og peber og evt. lidt engelsk sauce eller soya, hvis du har det på lager.

3. Varm lidt olivenolie op på en anden pande. Slå æggene ud på panden, når den er varm og krydr med salt og peber. Steg til spejlæggene er, som du bedst kan lide dem - helt gennemstegte eller smilende.

4. Hak mandlerne og rist dem på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken.

5. Skær skyllet kål i strimler. Skræl appelsinen og skær dem i mindre stykker. Fjern stenene fra dadlerne og skær dem i mindre stykker. Bland det hele sammen til en salat og top med valgfri dressing.

6. Server den dampende varme biksemad med spejlæg, salat og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære medisteren i mindre stykker. De kan også hakke mandler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre