Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og cremet blomkålssuppe med hvidløgsost serveret med nemme pizza-twisters smurt med pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 1 stkløg
- 1 stkblomkål
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 400 grampizzadej
- 130 gramgrøn pesto
- 150 gramhvidløgsost
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne, pil skrællen af løget og skær det hele i grove tern. Pluk små buketter af blomkålen.2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits kartofler, løg og blomkål. Tilsæt vand og bouillon og lad det hele simre i ca. 15 minutter.3
Imens suppen simrer: Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fold pizzadejen ud og smør den ene halvdel (vertikalt) med pesto - gem også lidt til at pensle med og som topping på suppen. Fold den anden halvdel hen over.4
Skær dejen i strimler á ca. 2 cm tykkelse og sno dem. Læg pesto-twisterne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med ekstra pesto på toppen. Bag pesto-twisterne i ovnen i ca. 12 minutter.5
Blend suppen med en stavblender og rør hvidløgsosten i. Smag til med salt og peber.6
Server suppen i skåle med en klat pesto på toppen og pesto-twisters som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn smøre pesto på pizzadejen og hjælpe med at sno dem.