Boller i karry med spidskål - dag to

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hurra for aftensmad til to dage! Her får du den nemme og hurtige andendagsudgave af vores lækre boller i karry med spidskål. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens boller i karry i gryden eller i mikroovnen og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl spidskålet, fjern stokken og skær spidskålet i tynde strimler. Steg nu spidskålsstrimlerne ved høj varme i lidt olivenolie på en pande, til det har taget lidt farve. Husk at krydre med salt og peber.

3. Server med ris, spidskål og lidt hakket æble og mandler og evt. persille eller andet grønt på toppen. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre