Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Spaghetti bolognese er en favorit i de fleste børnefamilier. Og selvom det er farligt at pille ved originalerne, har vi her lavet en super lækker udgave med ristede portobellosvampe, peberfrugter og fedtfattig madlavningsfløde. Den er VIRKELIG god - og til to dage. Resterne bruger vi til pastasalat - mexican style - i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2 stksnackpeber
- 300 gramportobellosvampe
- 800 gramhakket oksekød
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 tsktørret chili
- 1 terningoksebouillon
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 pakkefrisk spinatpasta
- salt
- peber
- olivenolie
- revet parmesan
Fremgangsmåde
1
Hak løg og hvidløg fint. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl og rens portobellosvampene og skær dem i grove tern.2
Svits løgene et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt kødet og brun det godt af. Krydr med salt og peber.3
Tilsæt hakkede tomater, smuldret bouillonterning, madlavningsfløde og chili og lad retten simre derudaf under omrøring. Tilsæt evt. kun lidt af chilien til at begynde med, så kan du altid tilsætte mere senere, hvis bolognesen mangler mere bid.4
Svits imens portobellosvampene i lidt olivenolie på en pande. Krydr med salt og peber og tilsæt dem til kødsaucen sammen med peberfrugterne.5
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Smag bolognesen til med salt og peber og servér i dybe tallerkener med den dampende varme pasta og revet parmesan på toppen.6
Velbekomme!Tip
Husk at gemme resterne til pastasalat - mexican style - i morgen. Gem evt. også en rest til ungernes madpakker. Det er altid et hit!