Broccolisuppe med soyaristede mandler og æbletern

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 400 gramkartofler
  • 7 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 grammandler
  • 3 spsksoya
  • 3 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Broccolisuppe med soyaristede mandler og æbletern

I samarbejde med

En lækker og cremet broccolisuppe lavet med broccoli, kartofler, løg, hvidløg og cremefine og toppet med soyaristede mandler og æbletern. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 400 gramkartofler
  • 7 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 grammandler
  • 3 spsksoya
  • 3 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Pluk broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt broccoli, kartofler, vand, cremefine og bouillon og lad det koge i ca. 20 min.

4. Imens suppen koger: Vend mandlerne med soya og kom dem i et ovnfast fad. Rist mandlerne i ovnen i ca. 20 min. Husk at vende dem undervejs.

5. Skyl æblerne, fjerne kernehusene og skær dem i små tern.

6. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

7. Server suppen i skåle og top med soyaristede mandler og æbletern. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende mandlerne med soya og skylle æblerne og smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre