Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker burger med pankopaneret kylling, en færdigsnittet coleslaw og avocadocreme serveret med sprøde sweet potato fritter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfærdig coleslaw
- 400 gramsweet potato fritter
- 280 gramkyllingefilet
- 1 stkæg
- 30 gramhvedemel
- 75 grampanko eller almindelig rasp
- 2 stkavocado
- 1 spskcreme fraiche 18%
- 1 stkcitron
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Vend coleslawen sammen med den tilhørende dressing.2
Fordel sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.3
Skær kyllingefileterne igennem på midten så du har to flade fileter pr. hele kyllingefilet.4
Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld hvedemelet ud på en flad tallerken og vend med salt og peber. Hæld pankoraspen på en anden flad tallerken. Vend kyllingefileterne i melet, herefter i ægget og til sidst i pankoen.5
Steg de paneret kyllingefileter på en pande i rigeligt med olie ved middelvarme.6
Mos avocadoerne med en gaffel og vend kødet sammen med creme fraiche og revet skal fra en skyllet citron. Smag til med salt og peber.7
Lun burgerbollerne i ovnen.8
Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger med sweet potato fritter som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at vende kyllingefileterne i æg, mel og panko.
Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.