Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og crispy burger med pankopaneret kylling, agurk, hjertesalat og urtedressing. Serveret med sweet potato fritter som tilbehør. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramsweet potato fritter
- 1 pottedild
- 1 spskkapers
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskmayonnaise
- 320 gramkyllingefilet
- 1 stkæg
- 100 grampanko eller almindelig rasp
- 1 spskpaprika
- 0.5 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- bagepapir
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Fordel sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.2
Skyl dilden og hak den fint sammen med kapers. Rør det sammen med creme fraiche og mayonnaise. Smag til med salt og peber.3
Skær kyllingefileterne igennem på langs, så du får to flade fileter pr. kyllingefilet.4
Slå ægget ud i en skål og pisk det sammen. Hæld pankoraspen på en flad tallerken og vend det med paprika, salt og peber. Vend først kyllingefileterne i det sammenpiskede æg og herefter i pankoraspen.5
Steg de panerede kyllingefileter på en pande i rigeligt med rapsolie ved middelvarme, til de er gyldne og gennemstegte.6
Skyl agurken og hjertesalaten og skær agurken i skiver.7
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.8
Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen favoritburger med sweet potato fritter som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at vende kyllingefileterne i æg og panko.