Burger med veggibøffer og coleslaw. Hertil bønnefritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrosne bønner
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 gramfærdig coleslaw
  •  salat efter eget valg
  • 6 stkkrydderboller med fuldkorn
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre vegetar-burgere med bøffer af kidneybønner og peberfrugt, en færdigsnittet coleslaw, hjertesalat og ketchup. Serveret med sprøde bønnefritter. Vi har brugt krydderboller med fuldkorn, men du kan også bruge burgerboller. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vend de grønne bønner med en god sjat olivenolie, salt og peber. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl kidneybønnerne og peberfrugten. Skær peberfrugten og rødløget i grove tern. Kom kidneybønner, peberfrugt, rødløg, havregryn, æg og bouillon i en foodprocessor eller blender og blend det hele sammen til en fast masse. Lad farsen stå og trække i ca. 5 min.

4. Imens farsen trækker: Vend coleslawen sammen med den tilhørende dressing.

5. Varm en pande op med olie eller andet fedtstoft. Form bøffer af farsen og steg veggie-bøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

6. Imens bøfferne steger: Skyl hjertesalaten og lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

7. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med sprøde bønnefritter som tilbehør. Veelbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele bønnefritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Ekstra smag: Rør lidt rygeost i farsen for en mere røget smag.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre