Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtige burgere med forstegte bøffer fra i går, spejlæg, syltede rødbeder og husets yndlingsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 4 stkstegte hakkebøffer
- 0.5 stkhjertesalat
- 250 gramsyltede rødbeder
- 1 stkrødløg
- 4 stkburgerboller
- burgerdressing
- ketchup
- peber
- salt
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Slå æggene ud på en varm pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.2
Opvarm bøfferne på en pande eller i mikroovnen3
Skyl salaten, skær bunden af og læg bladene på en tallerken. Skær rødbederne i små tern. Skræl løget og skær det i ringe.4
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.5
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære rødbeder i små tern.