Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre fuldkornsburgere med saftige hakkebøffer af svinekød og paprika, stegte løg og champignoner, hjertesalat og mayo. Serveret med sprøde bønnefritter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfrosne bønner
- 2 stkløg
- 0.5 pottefrisk timian
- 100 gramskiveskårne champignon
- 400 gramhakket svinekød
- 1 spskpaprika
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 1 stkhjertesalat
- mayonnaise
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft eller find brødristeren frem til burgerbollerne.2
Vend de grønne bønner sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min. Vend dem undervejs.3
Pil skrællen af løgene og hak timian fint. Varm en pande op med olivenolie og steg løg, champignoner og timian ved svag varme i ca. 25 min. Smag til med salt og peber.4
Rør hakket svinekød sammen med paprika, salt og peber og form hakkebøffer i den størrelse, du synes.5
Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.6
Lun burgerbollerne i ovnen eller på brødristeren og skyl hjertesalaten.7
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med bønnefritter som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende bønnerne i olivenolie, salt og peber.