Byg selv suppe med kylling og nudler

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1.5 litervand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 280 gramkyllingefilet
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.25 stkspidskål
  • 150 gramedamamebønner
  • 3 cmingefær
  • 250 gramfuldkornsnudler
  •  soya
  •  sød chilisauce
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er virkelig en hyggelig ret! En slags personlig fondue, hvor alle omkring bordet kan bygge sin egen suppe. Her hos Mambeno var der dyb koncentration og slubren hos alle suppekreatører. Vi håber, det samme bliver tilfældet i din familie. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog vand og smuldret grøntsagsbouillon i en gryde.

2. Skær kyllingefileterne i tynde strimler, krydr med salt og peber og steg dem færdige i lidt olivenolie på en pande. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Skræl gulerødderne og riv dem på det grove side af et rivejern. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Skær spidskål i tynde strimler. Tilbered edamamebønnerne efter anvisningen på posen. Skræl ingefæren og hak den fint.

4. Kom de forskellige grøntsager og den stegte kylling i små skåle eller på et fad.

5. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og dryp dem godt af. Vend dem evt. med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen.

6. Fordel lidt nudler i dybe tallerkener og hæld suppe over. Og så er der ellers frit slag til at sammensætte jeres egen yndlingssuppe. Top med soya og sød chilisauce, hvis du har det på lager.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt og spidskål og skrælle gulerødder. 

Hvis du vil skære ned på antallet af e-numre i madlavningen, kan du købe økologisk bouillon. Og er der ekstra meget fart på, kan du købe færdigstegt kyllingekød og instantnudler i supermarkedet.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre