Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En nem omgang chili con pollo lavet med en færdig chili con carne-blanding, hakket kyllingekød og hakkede tomater serveret med creme fraiche på toppen og hjemmelavede tortillachips som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramhakket kyllingekød
- 450 gramfrossen chili con carne blanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 stkfuldkornstortillas
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Varm en gryde op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt chili con carne-blandingen og lad den stege med i ca. 5 min. Tilsæt de hakkede tomater og lad retten simre i ca. 20 min.2
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.3
Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.4
Bag tortillachipsene ved 175 grader i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.5
Server chili con polloen i skåle toppet med creme fraiche og tortillachips som tilbehør og lidt friske koriander hvis du har. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle tortillapandekagerne.
Ekstra smag: Tilsæt lidt spidskommen, kanel og mørk chokolade til retten.