Chili con pollo med creme fraiche og hjemmelavede tortillachips

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chili con pollo med creme fraiche og hjemmelavede tortillachips

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem omgang chili con pollo lavet med en færdig chili con carne-blanding, hakket kyllingekød og hakkede tomater serveret med creme fraiche på toppen og hjemmelavede tortillachips som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm en gryde op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt chili con carne-blandingen og lad den stege med i ca. 5 min. Tilsæt de hakkede tomater og lad retten simre i ca. 20 min.

2. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

3. Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.

4. Bag tortillachipsene ved 175 grader i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.

5. Server chili con polloen i skåle toppet med creme fraiche og tortillachips som tilbehør og lidt friske koriander hvis du har. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle tortillapandekagerne.

Ekstra smag: Tilsæt lidt spidskommen, kanel og mørk chokolade til retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre