Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækker chili con carne - men helt uden kød, altså uden carne! Derfor har vi døbt retten chili sin carne, der smager super godt og er serveret med vilde ris og toppet med creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stksquash
- 1 stksnackpeber
- 250 gramgulerødder
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskpaprika
- 1 tskstødt kanel
- 2 dåsehakkede tomater
- 1 dåsekidneybønner
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 30 grammørk chokolade
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skyl squash og snackpeber og skræl gulerødderne. Riv squash og gulerødder på den grove side af et rivejern. Pil løgene og skær løg og snackpeber i små tern. Pil hvidløgene og hak dem fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen, paprika og kanel sammen med tern af løg, snackpeber og hakket hvidløg. Tilsæt herefter revne gulerødder og squash, hakkede tomater, drænede kidneybønner, bouillon og mørk chokolade.4
Lad retten simre i ca. 15 min. og smag til med salt og peber.5
Server chili sin carne med vilde ris og cremefraiche. Velbekomme!