Clubburger med kylling, bacon, karrymayo og grønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Clubsandwich er en klassiker! Og serveret i en burgebolle bliver sandwichen forvandlet til en perfekt clubburger. En god måde at bruge stegt kold kylling på. Vi serverer selvfølgelig clubburgeren med karrydressing, bacon, kylling og salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Gør imens resten klar.

2. Skær de kolde kyllingefileterne i skiver.

3. Skyl agurken og skær den i skiver - du kan evt. skære halvdelen i stave til gnavergrønt. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rist burgerbollerne på en brødrister eller giv dem fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

4. Bland en hurtig karrydressing med friskost og karry og smag til med salt og peber.

5. Stil alt på bordet i små skåle og fade. Lad familien sammensætte deres helt egen clubburger med salat, agurk, bacon, kylling og karrydressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker. De kan også røre friskost med karry, salt og peber. Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan du røre sennep og lidt ekstra karry i dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre