Cremet pastasalat med røget laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampenne pasta med fuldkorn
  • 2 dlcremefraiche 9 %
  • 0.5 fedhvidløg
  • 200 gramgrønne bønner
  • 250 gramfrosne eller friske ærter
  • 200 gramgulerødder*
  • 10 stkcherrytomater
  • 125 gramvarmrøget laks el. ørred
  • 1 stkgroft flute
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem omgang aftensmad med pasta, laks, dressing, masser af grøntsager - og serveret med groft flute til. Du kan enten blande det hele til en pastasalat, eller du kan anrette alle ingredienserne i små skåle, så familien selv kan sammensætte deres favorit-salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den efterfølgende med koldt vand.

2. Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

3. Tø bønner og ærter op - enten i køleskabet, hvis du har god tid, i mikroovnen eller under den kolde hane, hvis du har travlt. Eller bælg ærterne, hvis du bruger den friske udgave. Dup dem tørre med et rent viskestykke.

4. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove del af rivejernet. Skyl tomaterne og skær dem i halve.

5. Del laksen i små stykker og bland alt sammen eller anret i små skåle.

6. Servér det hele med lunt flute og citron i skiver som tilbehør.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet. Lad dine børn være med til at skære tomaterne og skrælle gulerødder. De kan også blande dressingen.

Fisk er desværre ret dyrt, så derfor er der begrænset mængde laks i opskriften. Ønsker du mere fisk, skal du blot huske at justere indkøbslisten.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre