Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Måske har du allerede set videoerne på TikTok og Instagram, for det er blevet et kæmpe viralt hit at lave ris a la mande på hytteost i stedet for med klassisk risengrød. Og det forstår vi godt, for den smager fantastisk, er lynhurtig at lave og indeholder endnu mere protein end den originale udgave. Så her får du vores opskrift. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramhytteost
- 0.5 spskvaniljesukker
- 2 spsksirup
- 2 dlpiskefløde
- 75 grammandler
- 200 gramkirsebærsauce
Fremgangsmåde
1 Bland hytteost sammen med vaniljesukker og sirup i en skål.
2 Pisk fløden let og luftig og bland i hytteostblandingen.
3 Du kan enten smutte mandlerne eller bruge dem, som de er. Hak dem groft og vend i ris a la manden.
4 Server den lækre ris a la mande med kold eller varm kirsebærsauce på toppen. Velbekomme!
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hakke mandler, piske flødeskum og vende ris a la manden sammen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



