Cremet spaghetti med laks, tomater og spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 225 gramlaksefileter
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 150 gramfriske spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet spaghetti med laks, tomater og spinat

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En simpel og lækker pastaret med fuldkornsspaghetti, laks og en cremet sovs rørt med cremefine og vendt med cherrytomater og spinat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 225 gramlaksefileter
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 150 gramfriske spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i små tern.

2. Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og cherrytomater. Tilsæt cremefine, bouillon og laksestykker og lad sovsen simre i 10 min.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Skyl spinaten og vend den i sovsen. Lad sovsen simre i ca. 5 min.

5. Server den cremede spaghetti med laks, tomater og spinat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettien.

Ekstra smag: Top med frisk citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre