Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En simpel og lækker pastaret med fuldkornsspaghetti, laks og en cremet sovs rørt med cremefine og vendt med cherrytomater og spinat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 10 stkcherrytomater
- 225 gramlaksefileter
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 terninggrøntsagsbouillon
- fuldkornsspaghetti
- 150 gramfriske spinatblade
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i små tern.2
Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og cherrytomater. Tilsæt cremefine, bouillon og laksestykker og lad sovsen simre i 10 min.3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.4
Skyl spinaten og vend den i sovsen. Lad sovsen simre i ca. 5 min.5
Server den cremede spaghetti med laks, tomater og spinat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettien.
Ekstra smag: Top med frisk citronsaft.