Cremet spaghetti med laks, tomater og spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 225 gramlaksefileter
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terninggrøntsagsbouillon
  •  fuldkornsspaghetti
  • 150 gramfriske spinatblade*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En simpel og lækker pastaret med fuldkornsspaghetti, laks og en cremet sovs rørt med cremefine og vendt med cherrytomater og spinat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i små tern.

2. Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og cherrytomater. Tilsæt cremefine, bouillon og laksestykker og lad sovsen simre i 10 min.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Skyl spinaten og vend den i sovsen. Lad sovsen simre i ca. 5 min.

5. Server dem cremede spaghetti med laks, tomater og spinat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettien. Ekstra smag: Top med frisk citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre