Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Det bliver ekstra nemt i dag, for resterne fra gårdsdagens lækre kylling i karrry skal blot opvarmes, og så skal der skæres lidt gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra kylling i karry
- 300 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkæble
- mangochutney
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne fra gårsdagens kylling i karry mikroovnen eller i en gryde.3
Skræl gulerødderne. Vask peberfrugten og æblet og befri begge dele for kerner. Skær det hele i stave til gnavergrønt.4
Server resterne med ris, mangochutney og gnavergrønt som tilbehør. Nemt, ik'?5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære peberfrugten og æbler til gnavergrønt.