Dag to: Kylling i karry med skjult butternut

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  •  rester fra kylling i karry
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkæble
  •  mangochutney
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver ekstra nemt i dag, for resterne fra gårdsdagens lækre kylling i karrry skal blot opvarmes, og så skal der skæres lidt gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens kylling i karry mikroovnen eller i en gryde.

3. Skræl gulerødderne. Vask peberfrugten og æblet og befri begge dele for kerner. Skær det hele i stave til gnavergrønt.

4. Server resterne med ris, mangochutney og gnavergrønt som tilbehør. Nemt, ik'?

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære peberfrugten og æbler til gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre