Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
10 min
Den helt perfekte opskrift til nem aftensmad som ungerne elsker. Snydepizzaer toppet med pepperoni, hjemmelavet pizzasauce og mozzarella - serveret med gnavergrønt. Mums og god fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 fedhvidløg
- 2 tsktørret oregano
- 1 tsksalt
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- 2 kuglemozzarella
- 150 grampepperoni
- 1 stkrød peberfrugt
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft2
Kom hakkede tomater, hvidløg, oregano og salt i en blender eller minihakker og giv det en hurtig snurretur, til saucen er glat.3
Smør de hele pitabrød med 1-2 spsk. tomatsauce på hver. Undlad dog at smøre tomatsauce på den yderste halve centimeter af pitabrødene.4
Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel pepperoni og mozzarella på pitabrødene med pepperoni nederst og mozzarellaen øverst. Drys evt. med lidt tørret oregano på toppen.5
Bag minipizzaerne i ovnen i 10-15 minutter, til osten er smeltet og blevet gylden.6
Rens og skyl imens peberfrugten og skræl gulerødderne. Skær peberfrugt, gulerødder og agurk i stave til gnavergrønt.7
Så er der aftensmad. Kan det være nemmere?? Velbekomme!Tip
Hvis du kan lide pizza med ekstra tynd bund, så kan du dele pitabrødet i to og toppe med fyldet på pitabrødets inderside.