Den nemmeste gratinerede pasta

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dette er nok en af de nemmeste retter, der findes. Og den smager super godt! Pasta vendt med tomatsauce og gratineret i ovnen med ost på toppen. Du kan både købe tomatsaucen færdig og lave den selv - bare klik på kokkehuen i ingredienslisten. Og så kan du tilføje lige de ekstra grøntsager, du har lyst til. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Kog pastaen i saltet vand, til den er næsten færdig - men stadig har bid. Hæld vandet fra og vend pastaen med tomatsaucen i gryden.

3. Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i ca. 20 minutter, til osten er smeltet og begyndt at tage farve.

4. Server med skyllede agurker og skrællede gulerødder skåret i stave som gnavergrønt. Har du lidt persille eller andet grønt på lager, kan du drysse det over retten ved servering. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Velbekomme!

Tip

Vidste du, at hakkede tomater tæller med i de officielle anbefalinger om "6 om dagen"? Så selvom opskriften i grundformen kun består af pasta, tomatsauce og ost, så dækker den en del af det daglige grøntsagsbehov. Du kan læse mere om, hvad der tæller med i "6 om dagen", lige her.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre